SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim'den devrim gibi karar!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, lig maçlarına 18 yerine 23 kişilik kadroyla çıkılması önerisini Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'na sunacağını kaydetti.

Oyuncuların psikolojik olarak daha az hasar görmesi gerektiğini belirten Fatih Terim, "Oyuncu maça girme ümidini taşır ve kulüpten, takımdan kopmaz. Tribüne gönderdiğiniz her oyuncu, dışlanmış hisseder. Hoca için de bir kolaylık. Son karar TFF Yönetim Kurulu'nun. 18'in dışında 10 oyuncu kalıyor. Bu az bir rakam değil. Belki 5 oyuncu daha kadroya alabilirsek, psikolojik olarak daha az hasar olabilir." ifadelerini kullandı.

'Cenk, Beşiktaş'ta da atıyor'

Fatih Terim, geçen sene 24 Mart'taki İsveç maçında da 2 gol atan Cenk Tosun adına çok sevindiğini söyledi.

Cenk'in Beşiktaş'ta da gol attığını aktaran Terim, "Cenk, inşallah bundan sonraki Avrupa kupalarında da gol atar. 24 Mart tarihlerine devamlı maç alalım. Onun adına seviniyorum. Çok çalışıyor. Santrfordan herkesin beklentisi gol atması. Zaman zaman çift atak oyuncusuyla oynayacağız. O zaman daha da rahatlar. Tek başına şu defansla mücadele etmek kolay değil ama maşallah iyi gidiyor. Attıkça kendine güvenini artıracaktır." diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler