SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim: 'Finlandiya karşısında çok dikkat etmeliyiz'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Rakibin organize defans yapan bir takım olduğunu belirten Terim, "Çok dikkat etmeliyiz" ifadesini kullandı.

İşte Terim'in sözleri...

"Finlandiya'nın 1 puanı var ama Hırvatistan'a 1-0, İzlanda'ya da uzatmalarda yediği gollerle deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Organize şekilde defans yapabilen bir takımla oynayacağız. Çok dikkat etmeliyiz. Onların bizim kadar kaybı olmayabilir bu maçı kaybederlerse. 5 maçta alacağımız 11 puanın bizi başka yerlere taşıyacağını düşünüyoruz. Antalya seyircisiyle beraber ilk dakikadan itibaren arzulayan ve isteyen bir milli takım bekliyorum. Ümit ediyorum iyi oyunla 3 puanı tercih ederim ama önce 3 puanı isterim.

20 maçta 2 kez kaybettiğimiz bir takım olduğumuz için Ukrayna'ya 2 puan kaybetmemiz yadırgandı. Kazanmayı ön plana alan bir milli takım olacak yine. Saha içerisindeki numaraların çok farkı yoktur. Felsefenin her zaman önemli olduğunu ifade ediyorum. Ben tercihimini 90'larda yaptım; yine hücumdan yana olacağız.

[Markku Kanerva: 'İyi bir savunma hedefliyoruz'](https://www.mynet.com/markku-kanerva-iyi-bir-savunma-hedefliyoruz-108114-myspor)

Antrenmandan sonra çift ya da tek forvet konusunda kararımı verdim ama maça daha 24 saat var. Çağırdığım bazı oyunculara Finlandiya karşısında şans veremem ama Moldova maçında oynatacağım. İdmanlarda gördüğümüz istek beni hırslandırıyor, eski havamızı yakaladığımızı düşünüyorum.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istikrarsız olması tabiki bize yansıyor. Onlar kötü ama Beşiktaş çok iyi gidiyor, inşallah da sonuna kadar gider. Keşke herkes iyi gitse bizde bundan yararlansak..."

DENİZ TÜRÜÇ

"Fatih hocama beni çağırdığı için teşekkür ederim. Kayserispor'da iyi gidiyoruz, bir çıkış yakaladık. Arda Turan gibi, Selçuk İnan gibi sürekli olarak milli takıma gelmek istiyorum."

OLCAY ŞAHAN

"Trabzonspor'a transferim çok ani gelişti. Beşiktaş'taki Olcay ile Trabzon'daki aynıdır. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapar. Milli takımda olduğum için de çok mutluyum."

İSMAİL KÖYBAŞI

"Grupta gayet iyi durumdayız. Önümüzdeki maçlarda daha da iyi hale geleceğiz. Finlandiya maçı çok önemli, bunun bilincindeyiz. Hocamızın da söylediği gibi devamlı olarak bu turnuvalara katılabilen bir takım olmalıyız. Finlandiya karşısında kazanıp grupta daha iyi yere gelmek istiyoruz."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler