SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dönüş yolunda Fatih Terim - Arda Turan zirvesi

Fatih Terim, Antalya’dan İstanbul’a dönerken uçağın arka bölümüne giderek Arda Turan ile özel bir görüşme yaptı. Ay-yıldızlı antrenör, basın toplantısındaki sözlerine açıklık getirirken ilerleyen dakikalarda diğer oyuncular da toplantıya dahil oldu.

A Milli Takım kafilesi, Kosova maçının ardından özel uçakla Antalya’dan İstanbul’a dönerken, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, kaptan Arda Turan başta olmak üzere ay-yıldızlı oyuncularla uçakta sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı özel uçak Antalya’dan havalandıktan kısa süre sonra, yerinden kalkan Terim, uçağın arka bölümünde oturan Arda’nın yanına gitti. Tecrübeli teknik adam, Fransa’daki 2016 Avrupa Şampiyonası finallerinin ardından ilk kez kadroya davet ettiği Arda ile burada baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Toplantı analizi

Fatih Terim’in ikili görüşmede Arda’ya; Kosova maçından sonra düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamaların gerekçelerini anlattığı öğrenildi. Ay-yıldızlı hoca, karşılaşmanın hemen sonrasında yeniden ay-yıldızlı ekibin kapılarını açtığı futbolcuları için “Kadroya aldım, ama içime sinerek verdiğim bir karar olmadı” ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Terim’in, Arda ile yaptığı görüşmenin ardından Burak Yılmaz başta olmak üzere diğer oyuncuları da uçağın arka bölümüne çağırdığı kaydedildi.
Antalya’daki basın toplantısında bir soru üzerine, “Futbolcular niye devreye girmedi” yorumunu yapan Terim’in, ay-yıldızlı oyunculara, “Evet, sizler neden devreye girmediniz” diye sorduğu aktarıldı.

Durum tespiti

Terim ve milli oyuncuların kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinin özel uçak İstanbul’a inene kadar devam ettiği belirtildi.
Bu arada Fatih Terim’in ay-yıldızlı ekibi çalıştırdığı dönemlerde, ilk kez ön sıradaki yerinden kalkarak uçağın arka tarafında seyahat ettiği öğrenildi. Kosova maçının ardından bir ilke imza atan Terim’in, cumartesi gecesine kadar oyuncuların rahat etmeleri için uçağın önünde oturmayı tercih ettiği vurgulandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler