SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erman Toroğlu canlı yayında çıldırdı

FIFA eski hakemi ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, İzlanda - Türkiye maçı sonrasında A Spor'da flaş açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın İzlanda maçından bir gün önce televizyonda canlı yayına çıkmasını eleştiren Toroğlu; "Bu takım Dünya Kupası'na gidemez. Zaten Terim gidince Arda ve ekibi gelecek. Arda maçtan bir gün önce konuşacak kadar aptal mı? 'Arda masum konuştu.' Sen bir gün önce ekrana çıkarsan hem hoca hem de futbolcular top oynayamaz. Arda'nın sözlerinden Fatih Terim de etkilenmiş oyuncular da etkilenmiş. Arda bir gün önce çıkıyorsa ekrana 'Bu Milli Takım kötü olsun'a gelir. Biz aptal mıyız? Buna çakalca iş denir." dedi.

"Terim'in de etkisi var Arda'nın da"

Milli takımda yaşananları herkesin bilmesi gerektiğini söyleyen Toroğlu; "Bu işlerin buraya gelmesinde Terim'in de etkisi var. Türk halkıyla oynamayın, ben bilmiyorum, aslanlar gibi adam gibi konuşun. Ne haltınız varsa dökün taşlarınız lan, oynamayın insanlarla. Lanet olsun böyle Milli Takım'a bunu bu havaya sokanlara diyorum. Fatih Terim gider, Arda Turan gelir, Milli takım düzelir" sözlerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler