SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gael Clichy resmen Başakşehir'de

Medipol Başakşehir, bir dünya yıldızını daha kadrosuna kattı. İstanbul ekibi, son olarak Manchester City'de forma giyen Gael Clichy ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı.

Gael Clichy resmen Başakşehir'de! Başakşehir, bonservisi elinde olan yıldız sol bek Gael Clichy transferini noktaladı ve Fransız yıldız ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı. Başakşehir'in resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan videoda Clichy'nin Türkçe kelimelerle, "Merhaba Başakşehir. Ben geldim" sözlerine yer verildi.

CLICHY NE ZAMAN İMZA ATACAK?

Başakşehir, Galatasaray'ın da gündemine gelen Fransız yıldız ile 7 Temmuz Cuma saat 14:00'de resmi sözleşmenin altına imza atacak. 31 yaşındaki futbolcuyu imza için İstanbul'a getiren Başakşehir'in bu transfer için kasasından ne kadar para çıkacağı da belli oldu.

BAŞAKŞEHİR CLICHY İÇİN NE KADAR ÖDEYECEK?

Medipol Başakşehir, Clichy ile 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Başakşehir, böylece Fransız futbolcuya 3 yılda net 9 milyon Euro vermiş olacak. Manchester City ile sözleşmesi sona eren Clichy için Başakşehir, herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek. Öte yandan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisini reddeden Clichy'nin Başakşehir'e transfer olmadan önce Adebayor ile konuştuğu ve takımın yapısından oldukça etkilendiği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler