SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir'den açıklama: 'Cengiz Ünder için Manchester City'yle henüz anlaşamadık'

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dev ekiplerinin dikkatini çeken Cengiz Ünder'le ilgili Medipol Başakşehir'den resmi açıklama geldi. Medipol Başakşehir yaptığı açıklamada, Cengiz Ünder için İstanbul'a gelen Manchester City yetkilileriyle henüz bir anlaşmaya varılamadığını belirtti.

19 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'deki ilk sezonunda 32 maçta yer almış, 7 gol ve 5 asistle takımına katkı sağlamıştı.

Bu performansıyla milli takıma da davet alan Cengiz Ünder, Türkiye'nin Kosova ile oynadığı Dünya Kupası Eleme maçlarında görev almıştı.

Genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Manchester Cityli yetkililer, Medipol Başakşehir Kulübü yöneticileriyle görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Cengiz Ünder'in Medipol Başakşehir ile sözleşmesi 2021'e kadar devam ediyor.

8 MİLYON EURO

City'nin Cengiz Ünder için 8 milyon Euro bonservis ve bir sonraki satıştan %20 pay teklif ettiği iddia ediliyor.

Enes Ünal'ı da almışlardı

İngiltere Premier Lig'in güçlü temsilcisi City, daha önce Bursaspor'dan Enes Ünal'ı transfer etmiş ve genç forvet oyuncusunu Avrupa'da birkaç takıma kiraladıktan sonra bu yaz İspanya La Liga takımı Villarreal'e 14 milyon Euro karşılığında satmıştı.

BAŞAKŞEHİR'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Medipol Başakşehir'den resmi Cengiz Ünder açıklaması geldi.

Son olarak İngiltere'nin Manchester City kulübünün ilgilendiği 19 yaşındaki genç yıldızla ilgili olarak Medipol Başakşehir, henüz resmi bir anlaşmaya varılamadığını açıkladı.

İşte Başakşehir'den yapılan açıklama:

Kulüp yönetim kurulu üyelerimiz ile İngiltere’nin Manchester City kulübü yetkilileri arasında genç oyuncumuz Cengiz Ünder’in transferi hakkında 4 saat süren bir görüşme gerçekleşmiştir. Yapılan görüşmeler sonrası henüz bir anlaşmaya varılamamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler