SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kemal Özdeş'in hakem isyanı

Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş, 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından hakem Mete Kalkavan'ı hedef aldı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Galatasaray'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
Kasımpaşa'nın hocası Özdeş, mücadeleyi şu sözlerle yorumladı:

"Sonuçta 2-1 kaybettik, üzgünüm. Maça iyi başladık, 1-0 yenik başlamış gibi olduk. Daha sonra Galatasaray, biraz daha korumaya başladı. Maçtan önceki strateji, pasa dirençti. İlk yarıya bakınca gerçekleştirdik. Belki hiç pozisyon vermedik.
Oyunu oturttuk, daha cesaretli oynadık. 1-1'i bulduk. Net pozisyon vermeden 2 gol yedik. Sonra penaltı kaçtı, penaltılar kaçıyor. Normal."

KEMAL ÖZDEŞ'İN HAKEM İSYANI

"Geçen hafta da bizim son dakikalarda golümüz iptal edildi. Yan hakem ve orta hakem golü verdiler. Sonra iptal ettiler. Pozisyonu net hatırlıyorum. Bunu süzmek lazım. Onu izlemek lazım. O anda çok iştahlıydık. Koita'nın Muslera ile çıktığı hava topu. Koita, Muslera'ya bakmıyor, 1.92 ve Muslera'dan uzun. Muslera'ya hiç bakmıyor, zıplıyor. Bir daha izlemek lazım."

"HAKKIMIZ 2 HAFTADA 1 PUAN DEĞİL"

"Bizim takım tabelaya bakacak takım değil, vizyon takımı. Gideceğimiz yer belli. oyunların karşılığı 2 haftada 1 puan değil. Önümüzde daha zor Rize maçı var. Umarım, kazanıp tekrar bir ivme yakalarız."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler