SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almeida'ya Atletico Madrid şoku!

Portekizli oyuncuyu transfer etmek istedikleri iddiasına Atletico Madrid Sportif Direktörü Berta bu yanıtı verdi ve ekledi: O bizim ilgilendiğimiz profilde bir oyuncu değil.

Beşiktaş'ın sözleşme yenilemek için son teklifi verdiği Portekizli golcü Hugo Almieda'yla ilgili çarpıcı bir gerçeğe Bugün gazetesi ulaştı. Almeida'nın pek çok takımın, başta La Liga'da fırtına gibi esen Atletico Madrid ve Premier Lig ekiplerinden Hull City'nin gündeminde olduğu iddia edilmişti. Ancak Atletico'nun hiçbir koşulda Almeida'yla ilgilenmediği ortaya çıktı.

İspanyol kulübünün sportif direktörlerinden Andrea Berta, kendisine "Almeida'yla ilgileniyor musunuz" şeklinde sorular soran Türk dostlarına, "Güldürmeyin beni, böyle bir şey yok. Almeida bizim ilgilenebileceğimiz profilde bir oyuncu değil" dedi. Söz konusu görüşme Galatasaray'ın Real Madrid'le oynadığı maç günü gerçekleşti.

Mendes'le yolları ayırdılar
Bu arada hem Almeida hem de Manuel Fernandes, ünlü menajer Jorge Mendes'le yollarını ayırdı. Beşiktaş'a getirdiği oyuncular, özellikle Quaresma için çok ağır sözleşmeler yapan Mendes, bundan böyle iki oyuncuyla da ilgili çalışma yürütme hakkına sahip değil.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 12 lig maçında 8 gol kaydeden Hugo Almeida, krallık yarışında 9 golü bulunan Sivassporlu Aatif Chahechouhe'nun ardından ikinci sırada yer alıyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler