SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ganso Galatasaray'ı reddetti

Galatasaray Brezilyalı yıldız isim Paulo Henrique Ganso'yu transfer etmek için Sao Paulo'ya teklif yaptı ama beklenen cevap gelmedi.

Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Sau Paulo kulübü yöneticileri Galatasaray'dan Ganso'nun şartlarını soran bir mesaj aldıklarını belirterek Türk kulübünün bu oyuncuyu devre arasında renklerine bağlamak istediğini açıkladı.

GANSO G.SARAY'I REDDETTİ

Paulo Henrique Ganso'nun Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığını savunan gazeteler önümüzdeki günlerde bu satışın gerçekleşebileceği iddia edilmişti. Ancak bugün öğlenden sonra Brezilya'dan Galatasaraylıları üzen haberler geldi.Brezilya medyasında yer alan haberlere göre, Sao Paolo kulübü Galatasaray'ın teklifini Ganso'ya iletti. Ancak yetenekli oyuncu biraz daha beklemek istediğini ve daha büyük kulüplerden teklif beklediğini belirterek sarı kırmızılı kulübü reddetti.Ganso'nun İtalya Ligi'nde top koşturmak istediği ve Milan, İnter ve Juventus gibi kulüplerle görüştüğü de iddia edildi.

GANSO KİMDİR?

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1989
Doğum Yeri: Ananindeua / Brezilya
Mevkii: Ofansif orta saha
Oynadığı takımlar:
2008-2012: Santos
2012- : Sao Paolo
Milli Takımlar
Brezilya 8 maç
Brazilya U20 7 maç
Brezilya U23 3 maç

Yaz transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan fakat Galatasaray’ın da transfer teklifi götürdüğü iddia edilen Ganso ülkesinde konuştu.

"Sao Paulo'dan ayrılmam"
Adı Milan ile de anılan Brezilyalı oyuncu, “Sao Paulo’da kendime çok şey kattım. Bana kalsa buradan ayrılmam ama buna tabii ki yönetim karar verir. Burada çok güzel anılarım var” ifadelerini kullandı.

"Avrupa'da oynamayı hayal ediyorum ama..."
Santos’tan ayrıldıktan sonra Sao Paulo’nun kendisini çok iyi karşıladığını belirten Ganso, “Umarım bu muhteşem taraftarlar için de 2014’te de kupalar kazanırım. 2013’e yedek kulübesinde başladım fakat yıl sonuna doğru kendimi toparladım. Avrupa’da oynamayı hayal ediyorum ama daha dört senelik kontratım var. Burada mutluyum” diyerek sözlerini noktaladı.

Günün öne çıkan haberlerini izleyin


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler