SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal: Cüneyt Çakır derbide...

Fenerbahçe Teknik Direktörü  Ersun Yanal, yaptığı açıklamada hakemlere güveninin tam olduğunu söyledi.

Beşiktaş derbisinden sonra yönetici Mahmut Uslu’nun “Lig biraz neşeli eğlenceli olsun dediler, bir gol ve 2 penaltımızı vermediler. Ama biz bu işin peşini bırakmayacağız. Şampiyonluğa giden takımımıza çelme taktılar. Bizi engelleyemeyecekler” sözlerinin aksine Ersun Yanal, hakemlere sahip çıktı.

Hakemlere laf söyletmem

Sarı-Lacivertliler’in patronu, “Ben şahsen kimsenin Fenerbahçe’nin önünü keseceğine inanmıyorum. Ben hakem hatalarıyla önümüz kesilecek gibi sözlere de inanmam. Hakemler bu tarz olayların içine girmez. Hata yapabilirler ama asla kasıtlı olduklarına inanmam. Bu konuda onlara laf da söyletmem. Cüneyt Çakır, dünyanın kabul ettiği bir hakem. Cüneyt Çakır derbide hata yapmış olabilir ama bunun kasıtlı olduğunu düşünmem” dedi.

24 kaliteli oyuncuya sahibiz

Fenerbahçe’nin iyi yolda olduğunu belirten Yanal, “Oynadığımız 13 maçta 7 puan kaybettik. Bu puanları nasıl kaybettiğimiz de ortada. Konya maçının ikinci yarısı hariç takımımın ortaya koyduğu futboldan ve mücadeleden memnunum. Bu takımda düşüş olmayacak. 24 tane çok kaliteli isme sahibiz. Biri form düşüklüğü yaşarsa yerine gelecek onu aratmaz. Bu başarılı tempomuz sezon sonuna kadar devam edecektir” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler