SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Veysi Kaynak: 'Karar asla kabul edilemez'

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, FETÖ/PDY ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesi ile ilgili olarak "Karar asla kabul edilemez. Galatasaray, milletimizin her kesimini derinden yaralayan, 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorlarsa Galatasaray'a yazık ederler" dedi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ile (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesine tepki gösterdi.

[Hükümetten Galatasaray’a sert uyarı](https://www.mynet.com/hukumetten-galatasaraya-sert-uyari-108193-myspor)

CNN Türk'te Hakan Çelik'e konuşan Başbakan Yardımcısı Kaynak, "Karar asla kabul edilemez. İhraç edilenlerin FETÖ ile bağlantısı Hakan Şükür kadar değildir. Hakan Şükür, sembolik isimlerden biri olmuş. Galatasaray, milletimizin her kesimini derinden yaralayan, 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorlarsa Galatasaray'a yazık ederler" dedi.

[İşte Galatasaray'da Hakan Şükür ve Arif Erdem kararı!](https://www.mynet.com/iste-galatasarayda-hakan-sukur-ve-arif-erdem-karari-108187-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler