SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe, Soldado ile anlaşmaya vardı

Ve Sarı Lacivertliler aradığı golcüyü sonunda buldu... Fenerbahçe, İspanyol golcü Roberto Soldado ile anlaşma sağladığını açıkladı. İspanyol yıldız bu gece saat 22:00'de İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe, İspanyol golcü Roberto Soldado ile anlaşmaya vardığını resmi siteden açıkladı. Yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Roberto Soldado ve takımı Villarreal ile yaptığı görüşmeler sonucunda oyuncunun kulübümüze transferi konusunda prensipte anlaşmaya varmıştır.

Roberto Soldado, 09 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 22.00’de İstanbul Atatürk Havaalanı’na gelecek ve görüşmelere burada devam edilecektir. Konu ile ilgili detaylı açıklama daha sonra kulübümüz tarafından yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

DÜN EL SIKIŞILMIŞTI

Sarı lacivertli ekip yeni sezon öncesi Robin van Persie'nin yerine forvet arayışlarında mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe Villarreal forması giyen İspanyol golcü Roberto Soldado'yu transfer etti.

Soldado, geçen sezon Villarreal formasıyla çıktığı 11 maçta 4 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.

Dün sabah yanına idari menajer Hasan Çetinkaya'yı da alan sarı-lacivertlilerin genel sekreteri Mahmut Uslu, Madrid'e gitti. Lucas Perez'den beklenen haberin gelmemesi üzerine rotayı bu ülkeye çeviren heyet, Villarreal'in golcüsü Roberto Soldado ile bir araya geldi.

32 yaşındaki santrfora şartlarını sunan Uslu ve Çetinkaya, olumlu yanıt aldı. Kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan oyuncuya bonservis sorununun çözüleceği söylenince taraflar masadan el sıkışıp kalktı.

[Acun Ilıcalı'dan Emre Mor hamlesi](https://www.mynet.com/acun-ilicalidan-emre-mor-hamlesi-113600-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler