SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: Şampiyonlar Ligi'ndeki şansımız ortadan kalktı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 kaybettikleri maç sonrası önemli açıklamalar yaptı. 'Şampiyonlar Ligi'ndeki şansımız ortadan kalktı' diyen Şenol Güneş, "Hak ettiğimiz bir sonuç oldu bugün için. Rakibi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Şenol Güneş'in Bayern Münih maçı sonrası açıklamaları şöyle: "Kendi sahasında güçlü, kaybetmeyen bir takımla oynadık. 11 kişiyken üstün olduğunu düşündüğünüz bir rakibe karşı 10 kişi kalınca oyunun kontrolünü tamamen verdik. Hem ilk yarı sonunda hem de ikinci yarıda başında yediğimiz gol rakibin avantajını arttırdı. En çok üzüldüğümüz nokta Bayern maçında kafa kafaya oynayamamak. Bugüne kadar hak ederek buraya geldik. İyi bir takım, skor ne olursa olsun ciddi oynayan bir takım. O bakımdan bizim için kötü bir sonuç oldu. Daha güzel bir futbol izlettirmek isterdik, olmadı.

Hücuma çıkarken top kaybı ve arkasından kırmızı kart görmek istemediğimiz bir şeydi. İyi bir takımla oynayınca, oluyor. Hem kendi oyunumuzu gösteremedik, hem de rakibin atak yapmasına izin vermek zorunda kaldık. Bu yüzden üzgünüz. Hak ettiğimiz bir sonuç oldu bugün için. Rakibi tebrik ediyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki şansımızın ortadan kalktığını düşünüyorum. Hakemle ilgili konuşacak bir şeyimiz yok çünkü kendi oyunumuzu oynamak istedik, gücümüz yetmedi. Başka sebeplerle kendimizi avutmak istemiyoruz. Bayern Münih'in hedefi Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmak. Biz kulüp ve takım olarak onların gerisindeyiz ne olursa olsun."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler