SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan'a Çin'den 70 milyon euroluk teklif!

İsmi transfer gündeminden düşmeyen Arda Turan için eski milli kaleci Rüştü Reçber, Çin'den reddedilemeyecek bir teklif olduğunu açıklamıştı. Milli futbolcu için yapılan teklifin detayları ortaya çıktı. Çin'in Guangzhou Evergrande takımının, Arda Turan'ın bonservisi için Barcelona'ya 50 milyon euro, 30 yaşındaki oyuncuya da yıllık 20 milyon euro maaş önerdiği ifade edildi.

İki sezondur forma giydiği Barcelona'da gözden çıkarılan Arda Turan, her fırsatta İspanya'dan ayrılmak istemediğini söylüyordu. Uzun süredir peşinde olan Çin ekiplerine de olumsuz yanıt veren yıldız futbolcu, bu kez reddedilemeyecek bir teklif aldı.

Çin ekibi Guangzhou Evergrande, 50 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı 30 yaşındaki futbolcuya da yıllık 20 milyon euro önerdiği öğrenildi. Katalan ekibinin bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, Arda Turan ise düşünmek için Guangzhou'dan zaman istedi.

O LİSTEYE GİRECEK

Katalan ekibiyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan'ın, kararını takımın top başı yapacağı 12 Temmuz'da vereceği belirtildi. Barça'nın yeni hocası Valverde ile görüşme yapmak isteyen yıldız oyuncu, Çin ekibinin teklifini kabul ederse dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasına girecek.

RÜŞTÜ REÇBER: ÖYLE BİR TEKLİF Kİ...

"İşin aslı ne biliyor musunuz? Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ernesto Valverde zaten kadro sıkıntısı çeken takımdan kimseyi yollamak istemiyor. Hele ki 12'nci, 13'üncü adam olan Arda'yı hiç. Fakat Çin'den Arda'ya öyle bir teklif var ki, gel gör ki Arda gitmek ister. Ama dediğim gibi Barcelona paranın esiri olursa verir, onun dışında Arda'yı satması mümkün değil..Bu arada gelen teklife de hiçbir futbolcunun 'Hayır' diyemeyeceği türden. Böyle bir gerçek varken, Arda kardeşim olsun varsın sen sıkma canını, altın çamura düşmekle değer kaybetmez"

(Sabah)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler