SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jese oğluna daha fazla zaman ayırmak için Stoke City'den ayrılacak

Stoke City forması giyen Jese Rodriguez, prematüre doğan oğlu Nyan'ı daha fazla görebilmek için radikal bir karar aldı. Jese, Kanarya Adaları'nda tedavi gören oğlu Nyan için Stoke City'den ayrılıp Las Palmas'a transfer olacak.

Sezon başında PSG'den Stoke City'ye transfer olan İspanyol golcü Jese Rodriguez doğduğu günden itibaren hastanede ölümle pençeleşen oğlu için kulübünden ayrılma kararı aldı.

Kanarya Adaları'ndan Las Palmas'ta tedavi gören çocuğu için sık sık İspanya'ya gitmesi gereken Jese Rodriguez, kulübü Stoke City'yle görüşerek takımdan ayrılma konusunda anlaşma sağladı. Çocuğunun hastalığı nedeniyle maçlara konsantre olamayan Jese'nin Las Palmas takımına transfer olacağı böylece çocuğuna daha fazla zaman ayırabileceği belirtiliyor.

İspanyol golcü Jese Rodriguez'in hasta olarak doğan küçük oğlunun tedavisi halen sürüyor. O günden beri Kanarya Adaları'nda bir hastanede olan küçük Nyan için sürekli İngiltere ile İspanya arasında mekik dokuyan İspanyol futbolcu zor günler yaşıyordu. İngiltere'de olduğu zamanlarda sosyal medya vasıtasıyla oğlundan haber alıyor. Prematüre doğan Nyan'ın ameliyat olması gerekiyor. Ancak vücudu yeterince gelişmediği için ameliyat olacağı güne kadar hastanede kontrol altında tutuluyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler