SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Enes Ünal'dan 16 dakikada hat-trick!

Hollanda Ligi'nde Twente forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, Groningen deplasmanında hat-trick yaparak harika bir performans sergiledi. Enes ayrıca Hollanda Ligi'nde hat-trick yapan ilk Türk oldu.

Hollanda Ligi'nde 3. hafta maçında Groningen ile Twente karşı karşıya geldi. Milli futbolcumuz Enes Ünal'ın harika performans göstererek hat-trick yaptığı maçta kazanan 4-3'lük skorla konuk ekip Twente oldu.

ENES ÜNAL'DAN 16 DAKİKADA HAT-TRİCK

Enes Ünal, 23, 36 ve 39. dakikada attıoğı gollerle Twente'yi Groningen deplasmanında 3-0 öne geçirdi. Twente'nin Manchester City'den kiraladığı 19'luk Enes, 16 dakikada attığı üç golle Hollanda'da ilk kez hat-trick yapan Türk futbolcu olarak tarihe geçti.

ENES ÜNAL'A İKİNCİ GOLÜN ASİSTİ HAKIM ZIYECH'TEN

Milli futbolcumuz Enes Ünal'ın attığı ikinci golde Hakim Ziyech asist yaparken, diğer iki golün pasını Chinedu Ede verdi.

ENES ÜNAL'IN YERİNE GİREN İSİM GALİBİYETİ GETİRDİ

İkinci yarı Groningen, 52. dakikada Mimoun Mahi, 69. dakikada Oussama Idrissi ve 84. dakikada Danny Hoesen'in golleriyle skoru 3-3 yaptı. Groningen deplasmanında büyük bir şok yaşayan Groningen'den 71. dakikada Enes'in yerine oyuna Jari Oosterwijk girdi. 21 yaşındaki Jari Oosterwijk, 90+2. dakikada attığı golle durumu 4-3 yaptı ve Twente'ye galibiyeti getirdi.

Bu sonucun ardından Twente bu sezon ilk kez galip geldi ve puanını 3 yaptı. Groningen ise ligin puansız tek takımı olarak kaldı.

Hollanda Ligi'nde gelecek hafta Groningen, PSV Eindhoven'e konuk olacak. Twente, Sparta Rotterdam'ı ağırlayacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler