SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Messi'den Mourinho'ya beklenmedik transfer cevabı!

Barcelona'da başı vergi kaçırma iddiasıyla dertte olan Lionel Messi için Manchester United'ın transfer girişimlerinde bulunduğu ifade edildi.

Jose Mourinho'yu menajerliğe getiren ve gelecek sezon şampiyonluk adına büyük hamleler yapması beklenen Manchester United için dengeleri sarsabilecek bir iddia geldi. İngiliz Daily Mail gazetesi, Kırmızı Şeytanlar'ın Lionel Messi için zemin yoklamaya başladığını yazdı.

Geçtiğimiz 3 haftada 2 kez 'yoklama' yaptığı ve Mourinho'nun teknik direktörlüğe geldiği MANU'nun, Messi'nin transfer olmaya sıcak baktığını, transferi düşünebileceği şeklinde bir cevap aldığı kaydedildi.

"YARGILAMA SÜRECİ MESSI'Yİ ETKİLEDİ"

İspanya'da vergi kaçırdığı gerekçesiyle yargılanan Messi'nin, bu süreçten oldukça etkilendiği ve ayrılığı düşünmeye başladığı ve yıldız isme yakın bir kaynağın da, ayrılığın gerçekleşmeyeceğini yönünde bir açıklama yapmaktan kaçındığı ifade edildi.

Barcelona ile sözleşmesi 2018 yılında sona erecek Arjantinli yıldızın transferinin, Gareth Bale'in 100 mliyon euroluk transfer rekorunu kırarak gerçekleşebileceğinin de altı çizildi.

Katalan ekibinde rekorları alt üst eden Lionel Messi, 531 maçlık kariyerinde tam 453 golün altına imzasını atarak futbol tarihinin en iyi performanslarından birine imza attı. (Sporx)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler