SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersan Adem Gülüm penaltı yaptırdı, Demba Ba kazandı

Çin Ligi'nde Ersan Adem'in takımı Hebei ile Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua kozlarını paylaştı. Ersan Adem Gülüm kendi kalesine gol attığı maçta, 1 de penaltı yaptırdı. Karşılaşmayı 2 - 0 Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua kazandı.

Çin Ligi'nin 6. hafta mücadelesinde Ersan Adem Gülüm'ün formasını giydiği Hebei, Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua ile karşı karşıya geldi. Hongkou Stadı'nda oynanan mücadeleyi Shangai 2-0'lık skorla kazandı.

Çin Süper Ligi'nin 6. haftasındaki Shanghai Shenhua-Hebei China Fortune maçı, Beşiktaş'tan eski takım arkadaşları Ersan Adem Gülüm ile Demba Ba'yı karşı karşıya getirdi. Shanghai Shenhua'da Guarin, Martins, Hebei China Fortune'da ise Lavezzi, Gervinho ve Mbia gibi tanınmış futbolcular forma giydi.

8. dakikada kendi kalesine gol atan Ersan, 10. dakikada da penaltıya sebep oldu. Topu ağlarla buluşturan Moreno, Shanghai Shenhua'nın ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamasını sağladı.

Lu Zheng'in 86. dakikada kırmızı kart gördüğü, Demba Ba'nın da 88. dakikada yerini Lu Zhang'a bıraktığı ev sahibi Shanghai Shenhua, maçı 2-0 kazandı ve puanını 9'a yükseltti. Bir maç eksiği olan Hebei China Fortune ise 8 puanda kaldı.

ERSAN ÇİN LİGİ'NİN AÇILIŞ GOLÜNÜ ATMIŞTI!

6 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'tan Hebei China Fortune Kulübü'ne satılan Ersan Gülüm, yeni takımındaki ilk maçında Çin Süper Ligi tarihine geçti.

Guangzhou R&F takımıyla deplasmanda oynanan karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Ersan, 11. dakikada büyük bir şanssızlık yaşadı ve topu kendi kalesine gönderdi. Bu gol, Çin Süper Ligi'nde bu sezon atılan ilk gol olarak da tarihe geçti.

Bu skorun ardından Shangai 9 puana yükseldi ve 5. sıraya yerleşti. Sezonun ilk mağlubiyetini alan Hebei ise 8 puanla 6. basamakta kaldı.

Çin Ligi'nin 7. haftasında Shangai deplasmanda lider Guangzhou ile karşılaşacakken, Hebei ise deplasmanda Liaoning'e konuk olacak.

Shanghai Shenhua 2-0 Hebei China Fortune maçında Demba Ba

Ersan Adem Gülüm'ün penaltı yaptığı o pozisyon...

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler