SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polonya'da Krasic rüzgarı

Lechia Gdansk'taki ilk 5 ayında hiç gol atamayan Milos Krasic, son zamanların en formda ismi oldu, 3 gol­ 3 asistle takımını sürükleyerek lige damga vurdu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Milos Krasic, yeni takımında patlama yaptı. Sezon başında gittiği Polonya ekibi Lechia Gdansk'ta silik bir görüntü ortaya koyan ve hayal kırıklığı yaratan oyuncu, son haftalarda bambaşka bir görüntü ortaya koydu. Bir çok maçta takımını sürükleyen isim olan Krasic, ligin de en formda oyuncuları arasına girdi. Gdansk'ta ilk 5 ayda çıktığı hiçbir maçta fileleri havalandıramazken, ilk golünü Şubat ayının ortasında kaydetti. Mart ve Nisan aylarında da gol ve asistlerle skora katkıda bulundu.

İki ayda 5 gole katkısı var

Lechia Gdansk önceki gün Pogon Szczecin ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip maçı 2­0 kazanırken, karşılaşmada gol perdesini açan isim Milos Krasic oldu. 3 gol­3 asistle 6 gole katkı sunan Krasic, Avrupa kupalarına katılma yolunda ilerleyen yeşil­sarılı ekibi sürükleyen isim oldu. Bu rakamın 3 gol­ 2 asistlik kısmı son iki ayda gerçekleşti.

Yeniden milyonlar edecek

Tecrübeli futbolcunun yükselen formu Polonya basınının da son günlerde en çok konuştuğu konular arasına girdi. Polonya'da haftanın 11'ine seçilen oyuncu ile ilgili Radio Gdansk'ın yaptığı haberde, Krasic'in performansıyla yeniden değerini yükseltmeye başladığı ifade edildi. Gdansk ile 2017 sonuna dek sözleşmesi olduğu belirtilen Sırp futbolcunun, yeniden değerini milyon eurolar düzeyine çekeceğine dikkat çekildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler