SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz'dan Fatih Terim İngilizcesi

Burak Yılmaz sosyal medyada, takımına yaptığı 1 gol ve 1 penaltılık katkıdan çok maç sonrasında Çin televizyonuna verdiği röportajdaki İngilizcesi ile gündeme oturdu.

Şubat ayında Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan takımına tansfer olan milli futbolcu Burak Yılmaz, sakatlığının ardından forma giydiği ilk maçta takımı adına 1 gol attı, 1 de penaltı yaptırdı ve takımının Hangzhou Greentown deplasmanından 3-0'lık galibiyetle ayrılmasına büyük katkı sağladı.

Ancak Burak Yılmaz sosyal medyada takımına yaptığı büyük katkıdan çok maç sonrasında Çin televizyonuna verdiği röportajdaki İngilizcesi ile gündeme oturdu. Başlangıç seviyesinde İngilizce konuşan Burak'ın tam olarak ne dediği anlaşılmasa da sosyal medyada Burak Yılmaz'ın zamanla yabancı dilini geliştireceği yorumunu yapanlar oldu. Öte yandan geçen senelerde benzer bir İngilizce'yle basın toplantısında konuşan Fatih Terim'in yerine artık Burak Yılmaz'ın geçtiği espirisi de yapıldı.

[Burak Yılmaz Çin'de siftah yaptı](https://www.mynet.com/burak-yilmaz-cinde-siftah-yapti-95401-myspor)

Burak o röportajında ise "Today, first no injury i play. I came back with the score. I'm really happy for the team, for the club. And i'm thanks for all club, president, coach and friends" ifadelerini kullandı.

[Burak Yılmaz'ın Çin'deki penaltısı tartışılıyor](https://www.mynet.com/burak-yilmazin-cindeki-penaltisi-tartisiliyor-95473-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler