SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emmanuel Eboue Premier Lig’e döndü!

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımda forma giymeyen Emmanuel Eboue, İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland antenmanlarına çıkıyor. Sunderland Eboue istenilen düzeye gelirse Fildişi Sahilli oyuncuya imza attıracak.

Galatasaray’da yıldızı sönükten sonra takımdan gönderilen Emmanuel Eboue, İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland ile antrenmanlara çıkmaya başladı.
Arsenal’da uzun bir süre İngiltere Premier Lig tecrübesi yaşayan 32 yaşındaki futbolcu, Sam Allardyce’ın ekibinde form tutuyor. Sunderland, transfer dönemi kapanmasına rağmen, bonservisi elinde olan Fildişi Sahilli oyuncuyu transfer etme seçeneğine sahip.
25 kişilik Premier Lig kadrosunda 2 kişilik yeri olan Sunderland, sıkıntı çekitiği bu bölgede Eboue’yi deniyor. Allardyce, oyuncudan memnun kalırsa Eboue, 5 yıllık aranın ardından tekrar Premier Lig’de olacak.
Yıldız futbolcu 2005-11 yılları arasında Arsenal forması giydi. Eboue 2011-15 sezonları arasında Galatasaray forması giydi. Deneyimli sağ bek 2014-15 sezonun sonunda sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesinin bitmesi sonunda Galatasaray’dan ayrıldı.
Eboue son olarak amatör ligi ekiplerinden Yeşilköyspor’un idmanında görülmüştü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler