SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mucizeler takımı Leicester! Manchester City perişan...

Geçen hafta Liverpool'u 2-0'la deviren İngiltere Premier Ligi lideri Leicester City, en yakın takipçisi Manchester City'yi deplasmanda devirdi. 'Avrupa'da haftanın maçı' olarak gösterilen mücadeleyi 3-1 kazanan Leicester, bu galibiyetle aradaki puan farkını 6'ya çıkardı.

İngiltere Premier Ligi'nde bu sezon gösterdiği olağanüstü performansla zirveye yerleşen Leicester City, 'Avrupa'da haftanın maçı' olarak kabul edilen Manchester City mücadelesini 3-1 kazanmayı başardı.

Toplam 95,5 milyon Euro'luk kadro değeriyle İngiltere Premier Ligi'nin en mütevazı takımlarından biri olmasına rağmen olağanüstü bir performans gösteren Leicester City'nin şampiyonluk yürüyüşü sürüyor.

İtalyan teknik direktör Clauido Ranieri'nin yönettiği Leicester, 'Avrupa'da haftanın maçı olarak' gösterilen Manchester City mücadelesini 3-1 kazanarak liderliğini perçinledi.

Leicester City'ye bu tarihi zaferi kazandıran golleri Robert Huth (Dk.3 ve 60) ile Riyad Mahrez (Dk.48) attı.

510 milyon Euro'luk değeriyle dünyanın en pahalı takımlarından biri olan Manchester City'nin teselli sayısın ise 87. dakikada Agüero kaydetti.

Ranieri'nin ekibi bu galibiyetle 26. haftayı 53 puanla zirvede tamamladı. Manchester City ise 47 puanla ikinci sırada kaldı.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler