SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Guardiola: 'Kadın gibiyim...'

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Manchester City'ye transferinin sezon ortasında açıklanmasının kafasını karıştıracak bir durum olmadığını söyledi. Katalan teknik adam, "Ben bir kadın gibiyim. Aynı anda iki durumu da yönetebilirim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Manuel Pellegrini'nin yerine gelecek sezon Manchester City'nin menajerlik koltuğuna oturacağı açıklanan Pep Guardiola, bu konuyla ilgili yapılan eleştirilere açıklık getirdi.

Bir gazetecinin 'Hem Bayern Münih, hem de Manchester City'nin kadro planlamasını yapmak zor olmayacak mı?' sorusu üzerine konuşan İspanyol teknik adam, "Neden zor olsun? Ben bir kadın gibiyim. Aynı anda iki durumu da yönetebilirim. Bu konuyla ilgili büyük yeteneğim var" dedi.

Aralık ayında Bayern tarafından gelen kontrat uzatma talebini reddeden 45 yaşındaki Pep, kulüpten ayrılacağının sinyallerini o zamanlarda vermişti.

Kulüp buna karşın ligde, Şampiyonlar Ligi'nde ve Lig Kupası'nda iddiasını sürdürüyor.

'BİRAZ DAHA SAYGI'

Bu konuyla ilgili her hafta konuşmaktan sıkıldığını belirten Guardiola şunları söyledi: ''Önümde 4 aylık bir süre daha var. Gazeteler bu konu hakkında bana saldırmaya devam edebilir. Ben işimi yapmaya devam edeceğim."

"Bana kalırsa teknik direktörler biraz daha saygıyı hakediyor. Bu her yerde böyle. Madrid, Barcelona, Almanya ya da İngiltere... Hiç farketmez. Daha fazla saygı duyulmalı."

Teknik direktörlük kariyerinde 19 kupa şampiyonluğu kazanan (6'sı lig, 2'si Avrupa Şampiyonluğu) Guardiola, gelecek sezondan itibaren İngiltere Premier Ligi'nde bu başarılarını yenilemek ve Manchester City'nin çok istediği Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak için ter dökecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler