SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Guardiola ile Real'e kafa tutuyor

Manchester City'nin, sezon sonunda teknik direktörlük koltuğuna Guardiola'yı getireceği açıklandı. Pep'in takıma istediği ilk isim Real Madrdid'i kızdıracak.

Manchester City'nin, sezon sonunda teknik direktörlük koltuğuna Guardiola'yı getireceği açıklandı. Manuel Pellegrini ve kulübün yaptığı açıklamaya göre City, sezon sonunda Bayern Münih'le yollarını ayıracak olan başarılı teknik adamla 3 senelik anlaşma sağladı.

Pep, eski öğrencilerini istiyor

Pep Guardiola'nın takıma gelişi, kendi futbol felsefesini takıma yayabilmek adına bir çok transferin de habercisi oldu. Pep'in listesindeki ilk ismin 2015'in rekortmen ismi, Robert Lewandowski olduğu öğrenildi. Manchester ekibi, Polonyalı santraforu renklerine bağlayabilmek için PSG ve Real Madrid'le yarışacak.

Yeni takımında ısrarla eski öğrencisini istediği belirtilen Guardiola, oyuncunun Bayern Münih ile anlaşmasının 2019'da sona ereceğini biliyor. Ancak SunSport'un haberine göre eğer Bavyera ekibi yıldız futbolcu için Real Madrid ile masaya oturursa, Manchester City'de teklif için harekete geçecek.

Öte yandan Mavi-Beyazlılar'ın 4 senelik gizli bir çabanın sonunda Pep Guardiola ile anlaşma sağlandığı biliniyor. Pep'in bu teklifi kabul etmesindeki en büyük etkenin kulübün kendisini uzun bir sürenin ardından Barcelona'nın yaşayan efsanesi Lionel Messi ile aynı takımda buluşturabilme gücünde olduğu konuşuluyor. Arjantinli futbolcu kariyerini Barcelona'da noktalamak istediğini açıklamış olsa da kendisinin tekrardan Guardiola yönetiminde oynamak için City forması giyeceği spekülasyonları hala devam ediyor.

110 milyon sterlin

Manchester ekibinin Lewandowski için serbest bırakılma bedeli olan 75 milyon sterlini (318 milyon TL) gözden çıkarması gerekiyor. City, aynı zamanda yıldız futbolcunun takım arkadaşı David Alaba için de 35 milyon sterlin (148.4 milyon TL) teklif etmeyi düşünüyor.

Arap ve Çin yatırımlarıyla günden güne büyüyen kulüp, orta saha hattında güçlenmek için Juventus forması giyen 22 yaşındaki Paul Pogba için İtalyan devine 70 milyon sterlin (296.8 milyon TL) ödemeyi düşünüyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler