SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arjantin'de futbolcuların kavgası maçı tatil ettirdi

Arjantin'de Estudiantes ile Gimnasia La Plata arasında oynanan dostluk maçı, futbolcular arasında çıkan kavganın ardından tatil edildi.

Estudiantes'in 1-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın uzatma dakikalarında, futbolcular arasında sözlü tartışma çıktı. Gimnasia La Platalı futbolcuların, Estudiantes kalecisi Mariano Andujar'a yumruk atmasının ardından olaylar büyürken, birçok futbolcu da kavgaya karıştı.

Olayların ardından Estudiantes'ten Alvaro Pereira ve Santiago Ascacibar, Gimnasia La Plata'dan ise Enrique Bologna kırmızı kartla cezalandırılırken, kavganın devam etmesi üzerine hakem maçı tatil etti.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Estudiantes'in teknik direktörü Nestor Vivas, "Hakem hatalı kararlar vermiş olabilir ama asıl yanlışı iki takımın futbolcuları yaptı" dedi.

Arjantin'de geçen hafta River Plate ile Boca Juniors arasında oynanan dostluk maçında da benzer olaylar yaşanmış ve 5 futbolcu kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

[Böyle dostluk düşman başına! Boca - River maçında olay](https://www.mynet.com/boyle-dostluk-dusman-basina-boca-river-macinda-olay-92153-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler