SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona, Real Madrid maçında tarih yazdı!

Önceki gün oynanan El Clasico maçında Real Madrid'i 4-0 yenen Barcelona, pas futbolunda yeni bir tarih daha yazdı.

Karşılaşma boyunca futbolcular sahada basmadık yer bırakmazken, 648 pasın 564'ünde başarılı oldu. Sahanın her yerinde pas alışverişi yapan Katalanlar yüzde 87'lik bir pas isabeti yakalarken, atılan ilk golde de topu Real Madridli futbolculara göstermedi.

[El Clasico’da Barcelona farkı!](https://www.mynet.com/el-clasicoda-barcelona-farki-89313-myspor)

105 SANİYEDE GELEN GOL

Maçın 8 dakika 20. saniyesinde topla buluşan Mascherano golün başlangıcını yapan isim oldu. Mascherano ile birlikte başlayan pas trafiği Alba, Pique, Neymar, Dani Alves, Rakitic, Iniesta, Busquets ve Sergi Roberto'nun toplam 40 kez dokunuşu, dakika 10:05'i gösterdiğinde Luis Suarez'in vuruşuyla filelerle buluştu.

GÜNÜN SORUSU: REAL MADRID ORTA SAHASI NEREDE?

Maç boyunca eleştiri oklarının hedefinde olan Benitez'in sistemi de başarısız olduğu kadar dikkat çekiciydi. Benitez'in, Toni Kross ve Modric ikilisini savunma ağırlıklı kullanma isteği Madrid orta sahasının yok olmasına neden oldu. Maçın 30.dakikasında ekrana gelen bir pozisyon sırasında orta saha çizgisi ve Barcelona ceza alanı çizgisi arasında sadece Katalan futbolcuların olması "Madrid orta sahası nerede" sorusunu da beraberinde getirdi.

[Tümer Metin büyülendi! İdmanda yapamazsın](https://www.mynet.com/tumer-metin-buyulendi-idmanda-yapamazsin-89334-myspor)

Barcelona'nın özellikle topu sıkılmadan dolaştırması kadar ileride kurduğu üçgenlerle yaptığı baskı da maçın seyrini değiştiren bir diğer etken oldu.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler