SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

El Clasico’da Barcelona farkı!

Barcelona, 171. El Clasico mücadelesinde Real Madrid'i deplasmanda darmadağan etti: 4-0! Maça yedek başlayan Lionel Messi ise 57. dakikada oyuna girdi.

İspanya La Liga’da Real Madrid ile Barcelona 12. haftada karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu’da oynanan mücadeleyi konuk takım 4-0 kazanarak, rakibine tarihi rekabette bir kez daha fark attı!

171. kez oynanan El Clasico’da Lionel Messi maça yedek başladı. Ama Barcelona yine Suarez ve Neymar ile rakibini dağıttı! Real Madrid’in maç boyu etkisiz olduğu, Ronaldo’nun ise sadece 2 pozisyona girebildiği maçta taraftarlar zaman zaman Real Madrid’e tepkilerini gösterdi.

11. dakikada Suarez, Sergi’nin ara pasında kaleci Navas ile karşı karşıya kaldı ve Barcelona’yı 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 39’u gösterdiğinde bu kez ara pası veren Iniesta, golü atan ise Neymar oldu! Real Madrid savunmasının uyuyakaldığı pozisyonda Brezilyalı yıldız Navas’ın kollarının altından topu filelere gönderdi: 2-0.

Oyunda etkisiz olan ve Barcelona’ya karşı fazla varlık gösteremeyen Real Madrid, ikinci yarının başında da topu filelerinde gördü! Suarez’in topu pasında topu önünde bulan Iniesta, sert ve düzgün bir vuruşla Navas’ı 3. kez mağlup edip golü atarak yedek olan Messi’ye koştu: 3-0!

MESSI OYUNDA

2 aylık sakatlık döneminden sonra El Clasico’ya yedekte başlayan Lionel Messi, 57. dakikada Rakitic’in yerine oyuna dahil oldu.

74. dakikada, gol perdesini açan Luis Suarez yine sahneye çıktı! Uruguaylı yıldız, maç sonucunu belirleyen golü kaydererek durumu 4-0 yaptı ve Real Madrid’e El Clasico’da tarihi bir yenilgi tattırmış oldu.

Real Madrid’de oyuna sonradan giren Isco, 84. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Bu sonuçla Barcelona 30 puana yükselirken, Real Madrid 24 puanda kaldı.

Günün diğer önemli maçları

Manchester City 1 - 4 Liverpool
Schalke 04 1 - 3 Bayern Münih
Lorient 1 - 2 Paris Saint-Germain
Chelsea 1 - 0 Norwich
Watford 1 - 2 Manchester United
Wolfsburg 6 - 0 Werder Bremen

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler