SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona'dan flaş Arda hamlesi

Arda Turan için FIFA'dan resmi yanıt alamayan Barcelona CAS, ardından da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitme kararı aldı.

Barcelona Arda Turan'dan vazgeçmiyor. Transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar forma giymesi engellenen milli futbolcuyu, yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Rafinha'nın yerine oynatabilmek için özel izin isteyen Katalan ekibi, FIFA'dan henüz resmi yanıt alamadı.

Katalan basınındaki haberlere göre Barcelona, kısa bir süre daha bekleme kararı aldı. Eğer bu süre içerisinde FIFA hala konuyla ilgili yanıtını kulübe iletmezse Barça konuyla ilgili önümüzdeki hafta CAS'ın kapısını çalacak ve konuyla ilgili gerekli itirazını gerçekleştirecek.

Barcelona'nın dün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında bu yönde bir karar alındığı vurgulandı. CAS'dan da sonuç alınamaması durumunda Strasbourg'daki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne bile gidileceği ifade edildi. İçinde bulunulan belirsiz durumun Arda'nın oynaması dışında, kulübün ocak ayındaki transfer politikasını da etkilediği kaydedildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler