SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaka sürprizi!

MLS'te Orlando City forması giyen Brezilyalı yıldız Kaka'nın, devre arasında Barcelona'ya transfer olabileceği öne sürüldü.

Kariyerinde Milan ve Real Madrid gibi gibi dev takımların formasını giyen Kaka için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Şu anda MLS takımlarından Orlando City forması giyen 33 yaşındaki futbolcunun, ocak ayında kiralık olarak Barcelona'ya transfer olabileceği İspanya basınının gündemine oturdu.

Aralık ayı itibariyla MLS'te sezonun sona ermesi ve birçok futbolcunun kiralık olarak Avrupa'da top koşturacak olması, bu iddianın ihtimalini oldukta arttırıyor.

Gösterdiği performansla yeniden Brezilya Milli Takımı'na seçilen yıldız futbolcunun ise Barcelona fikrine sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Van Persie, Ricardo Oliviera...

Barcelona'nın devre arasında Neymar, Suarez, Messi 3'lüsünün yanına tecrübeli ve uyum sorunu yaşamayacak bir oyuncuyu kadrosuna katmak istediği bilinirken, daha önce isimleri ortaya atılan Robin van Persie ve Ricardo Oliviera ilgili açıklama yapmayan Katalan ekibinin, Kaka ile ilgili nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

Hayal kırıklığı

2009 yılında 65 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Milan'dan Real Madrid'e transfer olan Kaka, Madrid ekibinde yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle gösterdiği performansıyla hayal kırıklığı yaratırken, 2013 yılında bedelsiz olarak eski kulübü Milan'a geri dönmüştü.

Burada da umduğunu bulamayan Kaka Leite, 1 sezon sonra MLS'in yolunu tutmuştu.

Kariyerinde 91 kez Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Kaka, ülkesi adına 29 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler