SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torino derbisinde zaferin rengi Siyah-Beyaz

İtalya Serie A'nın 11. haftasında Torino derbisi oynandı. Zafer, 90+4'de Cuadrado'nun ayağından gelen golle Juventus'un oldu.

İtalya Serie A'da 11. haftanın açılış maçı Torino derbisine sahne oldu. Sezona şok bir başlangıç yapan Juventus, evinde ağırladığı Torino'yu 90+4. dakikada devirdi ve 2-1'lik skorla kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmaya istekli başlayan Juve, 19. dakikada Paul Pogba'nın ceza alanı dışından attığı harika golle üstünlüğü ele geçirdi. Bu gol sonrasında tempo düşerken, ilk yarıda iki takım da aradığı pozisyonları bulamadı.

Karşılaşmanın 2. yarısına Torino daha etkili başladı. Deplasman ekibi, 51. dakikada Bovo'nun yine ceza alanı dışından yaptığı çok sert vuruşla eşitliği yakaladı. Kalan dakikalar karşılıklı ataklar ile geçti. Juventus'ta Buffon Torino'nun pozisyonlarında kalesinde devleşirken; gol için saldıran ev sahibi ekip, 90+4. dakikada Cuadrado ile üstünlüğü yakaladı ve maçtan 3 puanı kaptı!

Bu skorun ardından son 5 maçında 3. galibiyetini Juventus puanını 15 yaparken, üst üste 5. maçından da 3 puan çıkartamayan Torino 15 puanda kaldı.

Serie A'nın 12. haftasında Torino evinde Inter'i konuk edecekken, Juventus ise deplasmanda Empoli ile karşılaşacak.

Avrupa liglerinde gecenin dikkat çeken maçlarında alınan sonuçlar şöyle;

Manchester City 2 - 1 Norwich
Swansea City 0 - 3 Arsenal
Crystal Palace 0 - 0 Manchester United
Real Madrid 3 - 1 Las Palmas
Villarreal 2 - 1 Sevilla
Werder Bremen 1 - 3 Borussia Dortmund

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler