SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyük iddia! Mourinho'nun yeni adresi...

Jose Mourinho Chelsea'den kovulursa bundan sonraki durağının pusuda bekleyen PSG 'nin olabileceği ileri sürüldü.

"Paris Mourinho'nun bundan sonraki durağı olabilir" başlıklı yazısında London Evening Standard gazetesi, Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun işine son verilirse onu yakından gözleyen Fransa Şampiyonu PSG'ye gidebileceğini ileri sürdü. PSG'nin teklifte bulunacağını yazan gazete, Premier Lig'de ilk 10 maçta sadece 11 puan alıp 5 maç kaybeden Chelsea Teknik Direktörünün büyük baskı altında olduğunu, Cumartesi günü de Liverpool'a kendi sahasında kaybederse 6. mağlubiyetle kovulabileceğini yazdı.

PSG'de Teknik Direktörlük koltuğunda Laurent Blanc olmasına rağmen sahiplerinin Mourinho'yu uzun zamandır hayranlıkları olduğu ve 2011 yılında ve 2013 yıllarında da takımın başına getirmeye çalıştıkları fakat 52 yaşındaki Portekizli Teknik Direktörün iki seferinde de teklifleri reddettiği kaydedildi.

Fransız teknik adam Blanc'ın kontratı bu sezon sonunda bittiğini belirten İngiliz basını, Eski Fransa ve Manchester United defans oyuncusu, rakiplerinden arayı 7 puan açan PSG'yi, arka arkaya üçüncü kez Lig1'de şampiyon yapma yolunda olduğu belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler