SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jurgen Klopp’ta mutlu son

Brendan Rodgers'ın kovulmasının ardından menajer arayışlarına başlayan Liverpool, Jurgen Klopp ile büyük ölçüde anlaştı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, kovulan Brendan Rodgers’ın yerine menajer olarak Jurgen Klopp’u getiriyor. Liverpool ile her konuda anlaşan Klopp’un hafta sonuna kadar resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Rodgers’ın gönderilmesinin ardından yeni menajer arayışlarına başlayan Liverpool, Carlo Ancelotti ve Jurgen Klopp ile görüşmelere başladı. Yönetimin Klopp ismi üzerinde daha fazla durduğu ve tarafların her konuda anlaştığı öğrenildi.
Kulübün eski efsane futbolcularından Jamie Carragher da iki isimler görüşüldüğünü doğrulayarak “Bence ikisi de Liverpool için harika olur. Ben seçecek olsaydım, bu Klopp olurdu. Onun daha çok ispatlaması gereken şeyler var” diyerek Alman çalıştırıcının bir adım önce olduğunu ima etti.
Sıfırdan aldığı Borussia Dortmund’u Almanya ve Avrupa’da zirveye oynayan bir takıma dönüştüren Klopp, takımını 2010–11 ve 2011–12 sezonlarında şampiyonluğa taşımış, 2012–13 sezonunda ise Şampiyonlar Ligi finali oynatmıştı. Başarılı teknik adam, yedi yıl görev yaptığı Borussia Dortmund’dan bu sezon başı ayrılma kararı almıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler