SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chelsea kabustan uyanamıyor!

İngiltere Premier Lig 5. hafta maçında Chelsea, deplasmanda Everton'a 3-1 mağlup odu. Everton'a galibiyeti getiren golleri 17, 22 ve 83. dakikada Steven Naismith atarken Chelsea'nin tek golü Nemenja Matic kaydetti. Chelsea Crystal Palace'ın ardından Everton'a da kaybederek üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Premier Lig'in 5. haftasında Everton, güçlü rakibi Chelsea'yi konuk etti.

Goodison Park'ta oynanan mücadelenin henüz başında Bosnalı futbolcu Muhammed Besic'in sakatlanmasıyla oyuna Naismith dahil oldu. Bu dakikadan itibaren Goodison Park'ta Naismith fırtınıası esmeye başladı. İskoçyalı futbolcu 17 ve 22. dakikalarda Chelsea ağlarını iki kez sarsarak Mourinho'yu şoka uğrattı. 36'da Nemanja Matic aradaki farkı 1'e indirdi ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarı Jose Mourinho skor bulmak adına Willian ve Radamel Falcao'yu oyuna alsa da golü bulamadı. Karşılaşmanın sonuna doğru Naismith bir kez daha sahneye çıktı ve hat-trick yaparak maça damgasını vurdu.

Chelsea bu mağlubiyetle sezon başından beri devam eden kötü gidişatı durduramadı. Everton ise 2 maçlık galibiyet hasretine Chelsea karşısında son verdi.

Bu skorun ardından Everton puanını 8'e yükseltirken chelsea 4 puanda kaldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler