SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ronaldo, Messi ile selfie çektirdi

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, UEFA yılın futbolcusu ödülünü kaptırdığı Lionel Messi ile selfie çektirdi!

Kamuoyu tarafından dünyanın en iyi futbolcusu konusunda çekiştikleri için birbirlerini sevmedikleri öne sürülen Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi bu söylentileri bir kez daha boşa çıkarttı.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo bir arka sırasında oturan Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi ile selfie çektirdi. Aslında Ronaldo ile fotoğrafı çektiren bir başkası olsa da, arkada poza girdiğini fark eden Messi, komik bir yüz ifadesine büründü. İkili pozun ardından bol bol gülüp, uzun süre sohbet etti.

Gecenin sonunda Lionel Messi, hem yılın futbolcusu hem de yılın golü ödülünü kaparken, Cristiano Ronaldo sadece yılın 11'inde yer almakla yetindi. Portekizli yıldız, dünyada yılın futbolcusu ödül töreninde de Messi'nin yanına oğlunu göndermiş, "Senin çok büyük hayranın" ifadesini kullanmıştı. Ödül töreninde Ronaldo ve Messi ile birlikte Avrupa'da yılın futbolcusuna aday gösterilen Barcelona'lı Luis Suarez'in galanın sunucusu Melanie Winiger'e bakışı da gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler