SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mevlüt Erdinç'in yeni takımı Hannover

A Milli Takımımızın gol ayaklarından Mevlüt Erdinç, Almanya'nın Hannover 96 takımına transfer oldu. Kulüp Başkanı Kind, yıldız futbolcuyla her konuda anlaştıklarını ve transferin yüzde 80 bittiğini açıkladı.

Fransa'nın AS Saint-Etienne takımında forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Almanya Bundesliga takımlarından Hannover 96 ile anlaştı. Hannover 96'nın Kulüp Başkanı Martin Kind, Bild Gazetesi’ne verdiği demeçte her konuda anlaştıklarını işin sadece imzaya kaldığını açıkladı. Mevlüt Erdinç'in çok iyi bir forvet olduğunu belirten Kind; “Bu transfer yüzde 80 bitti” dedi.

Hannover bölgesinde yayın yapan Neue Presse ise Mevlüt Erdinç'in bugün veya yarın Hannover'e geleceğini yazdı. Alman gazetesi, Erdinç transferi için Hannover 96'nın 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığını bildirdi. Hannover 96 Sportif Direktörü Dirk Dufner de milli futbolcu Erdinç transferini doğruladı. Ancak hem kulüp başkanı, hem de sportif direktörün açıklama yapmasına rağmen Hannover 96 kulübünden resmi bir açıklama gelmedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler