SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuyt, Feyenoord ile antrenmana çıktı

Hollandalı futbolcu Kuyt, "Feyenoord'a hırs yüklü döndüm. Kendimi geçmiş yıllardaki gibi güçlü hissediyorum" dedi.

Fenerbahçe'den ayrılarak eski takımı Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivise) ekiplerinden Feyenoord'a transfer olan Dirk Kuyt, Rotterdam ekibine hırslı döndüğünü söyledi.

Kuyt, Feyenoord ile çıktığı ilk antrenmanından sonra düzenlediği basın toplantısında, sıcak bir şekilde karşılamanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Geçmişte formasını giydiği Feyenoord ile hiç şampiyonluk yaşayamadığına işaret eden Kuyt, "Buraya zevk için gelmedim, isteklerim var. Feyenoord'a hırs yüklü geri döndüm. Kendimi geçmiş yıllardaki gibi güçlü hissediyorum. İlk dönemdeki hayal kırıklıklarımdan biri Feyenoord'la şampiyonluk elde edememdir. Ama bunu gerçekleştirme arzusu şimdi var. Yetenekli bir kadromuz var. Bunu göstermenin zamanı geldi" diye konuştu.

Feyenoord'a dönüşünün belli olduğu dönemde insanların saygı ve takdiriyle karşılaştığını kaydeden Kuyt, "Burada çok iyi anılarım var ve umarım yenileri de eklenir" ifadesini kullandı.

Daha önce 2003-2006 yılları arasında 3 sezon Feyenoord'da oynayan ve geçen yıl Hollanda Milli Takımı'na veda eden Kuyt, 2012'de İngiliz ekibi Liverpool'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Kuyt, Feyenoord'da eskiden olduğu gibi 7 numaralı formayı giyecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler