SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Douglas Costa Bayern Münih'te

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Ukrayna'nın Shaktar Donetsk'te forma giyen Brezilyalı oyuncu Douglas Costa'yı renklerine bağladı.

Alman kulübünden yapılan açıklamaya göre Bayern Münih, 24 yaşındaki Costa ile 30 Haziran 2020 tarihine kadar sürecek 5 yıllık mukavele imzaladı.

Bayern Münih'in Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Jan-Christian Dreesen, Costa'yı renklerine katmalarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, Bayern Münih'in geleceğini dizayn ettiklerini ifade etti.

Kırmızı-beyazlı kulübün menajeri Matthias Sammer de, Costa'nın güçlü sol ayağa sahip, teknik yetenekleri yüksek ve çok hızlı bir oyuncu olduğuna işaret ederek, genç oyuncunun Brezilya ve Ukrayna'dan sonra Bayern Münih ile kariyerinde bir diğer adımı atma kararı verdiğini, bu konuda Costa'yı destekleyeceklerini kaydetti.

Costa da, geçmişte çok sayıda Brezilyalı futbolcunun forma giydiği Bayern Münih'e transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Benden beklenenleri yerine getirmek için elimden geleni yapacağım" ifadesini kullandı.

Costa, izinli olduğu için Bavyera ekibinde 11 Temmuz'da antrenmanlara başlayacağı ifade edildi.

Shaktar Donetsk kulübünden yapılan açıklamada, Bayern Münih'in Costa için 30 milyon avro transfer bedeli ödediği bildirildi.

2010'dan beri Shaktar takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu, Ukrayna Ligi'nde 141 maçta 29 gol atarken, Brezilya Milli Takımı'nda da 9 maçta 1 gol kaydetti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler