SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sampdoria, Eto'o'ya böyle veda etti

Sampdoria Başkanı Ferrero, Eto'o'nun kendi formalarını giymesinden gurur duyduklarını söyledi, Antalyaspor'a gitme isteği karşısında duramadıklarını itiraf etti.

Sampdoria Kulübü, Antalyaspor ile anlaşan ve gelecek sezon Türkiye'de Süper Lig'de mücadele edecek Samuel Eto'o için bir veda mesajı yayınladı. Kulübün internet sayfasındaki mesajda Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero'nun yıldız futbolcu için yaptığı açıklamaya yer verildi, başkanın "Sampdoria forması giydiğini görmek bir onurdu" sözlerine yer verildi.

"Herşey için teşekkürler Samuel Eto'o" başlığını taşıyan veda sayfasında başkan Ferrero'nun, oyuncunun Antalyaspor'a gitmeyi istediğini dile getiren ve kendilerinin de bunun karşısında yolları ayırdıklarını belirten şu sözleri dikkat çekti: "Hoşçakal büyük adam. Senin isteğini desteklememiz gerekiyordu. Futbolun beyefendileri arasında anlaşmak zor değildir. Bir el sıkışmak yeterli olur. Kariyerinin geri kalanı için, samimi bir şekilde sana en iyi dileklerimi iletiyorum. Unutma ki Sampdoria kapısı sana hep açıktır".

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler