SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Wesley Sneijder, tarih yazdı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Hollanda'nın İspanya'ya karşı oynadığı maçta forma giyerek milli takımda en çok oynayan ikinci futbolcu oldu ve tarih yazdı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, 1-1 biten Türkiye maçında hem beraberlik golünün asistini yapmış hem de ülkesi adına 112. kez sahaya çıkıp, bu alanda ikinci sırada yer alan Frank De Boer’u yakalamıştı. Sneijder, bu akşam Amsterdan Arena'da İspanya ile oynanan hazırlık maçında forma giyen ve 62 dakika sahada kalan 30 yaşındaki yıldız futbolcu, Hollanda Milli Takımı'nda 113. kez forma giyerek Portakallar'ın efsane ismi ve bir dönem Galatasaray'da oynayan Frank De Boer’i geçerek Hollanda'da milli formayla en çok mücadele eden ikinci isim oldu. Listenin en tepesinde ise 130 maçla kaleci Edwin van der Sar yer alıyor. Sneijder, İspanya'ya karşı De Vrij'in golünde de bir asistle oynadı.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, şu ana kadar Hollanda Milli Takımı'nda 113 maça çıkıp, 28 gol kaydedip, 30 asistlik performans sergiledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler