SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanlı 1 puan!

Uefa Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi Liverpool'la, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda rakibi olan Arsenal karşı karşıya geldi.

İngiltere Premier League'in 17. haftasında Liverpool sahasında Arsenal'ı konuk etti.

Anfield Road'da oynanan maç Liverpool'un 90+7. dakikada attığı golle 2-2 sona erdi.

Liverpool maçın 45. dakikasında Jordan Henderson'un asisti Coutinho'nun golüyle 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından Arsenal'in yanıtı ise gecikmedi. Aynı dakika içerisinde Londra ekibi, Mathieu Debuchy'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi.

Arsenal dakikalar 64'ü gösterirken Fransız golcüsü Olivier Giroud ile öne geçmeyi başardı. Tecrübeli golcü, Santi Cazorla'nın asistini geri çevirmedi ve skoru 1-2 yaptı.

Ancak her şey bitmemişti. 9 dakikalık uzatmanın 7. dakikasında sahneye çıkan Skertel attığı golle sonucu belirledi: 2-2

Öte yandan Liverpool'da Borini maçın 90. dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın ikinci yarısında Olivier Giroud'nun istemeden Skertel'in kafasına basması sonucu tecrübeli stoperin başında ciddi bir yaralanma yaşandı. Yaklaşık 5 dakika boyunca kanlar içinde tedavi edilen Skertel kaldığı yerden maça devam etti.

Bu sonuçla Arsenal puanını 27 yaptı. Liverpool ise 22 puana yükseldi. Ligin 18. haftasında Arsenal sahasında QPR'ı ağırlayacak. Liverpool ise deplasmanda Burnley ile mücadele edecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler