SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kupakolik Real Madrid

FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Real Madrid, San Lorenzo’yu 2-0 yenerek 2014’te dördüncü kupasını müzesine götürdü.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Real Madrid, Arjantin’in San Lorenzo takımını 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. 37. dakikada Toni Kroos’un kullandığı korner atışına iyi yükselen Sergio Ramos kafayla Real Madrid’i 1-0 öne geçirdi. 51’de Isco’nun pasıyla buluşan Gareth Bale’in vuruşunda San Lorenzo kalecisi Torrico’nun elinden kaçırdığı top Real Madrid’in ikinci golü olarak ağlarla buluştu.

Beyaz-şimşekler, 2014’te İspanya Ligi, İspanya Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nin ardından dördüncü kupasını kazandı. 14 yıl aradan sonra ilk kez katıldığı Dünya Kulüpler Kupası’nı kazanan Real Madrid’de kaleci Iker Casillas, 700. kez forma giydi. Resmi maçlarda art arda 22 galibiyet alan Real Madrid, bu alanda 24 maçla rekoru elinde bulunduran Brezilya ekibi Curitiba’ya bir adım daha yaklaştı. Real Madrid bu kupayla FIFA’dan 5 milyon Euro şampiyonluk ödülü kazandı. Finalist San Lorenzo ise kasasına 4 milyon Euro koyacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler