SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liverpool kaçırdı ManU attı

İngiltere Premier Lig'de 16. haftanın en önemli maçında Manchester United'la Liverpool karşı karşıya geldi.

İşte müthiş derbinin geniş özeti ve golleri

[![Get Adobe Flash player](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121498/640xauto.jpg)](http://www.adobe.com/go/getflashplayer)

Old Trafford'da oynanan karşılaşma United'ın 3-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Kırmızı Şeytanlar'a farklı galibiyeti getiren goller 12. dakikada Rooney, 40. dakikada Juan Mata ve 71. dakikada Van Persie'den geldi.

Aldığı bu galibiyetle puanını 31'e çıkaran Manchester United, ligde 3. sıraya çıktı. Liverpool ise 21 puanda kaldı.

Premier Lig'in 17. haftasında Manchester United, deplasmanda Aston Villa'ya konuk olacak. Liverpool ise Arsenal'i konuk edecek.

STERLING KAÇIRDI, ROONEY AFFETMEDİ

Karşılaşmaya etkili başlayan Liverpool, 12. dakikada Raheem Sterling'le gole çok yaklaştı. De Gea'nın çıkardığı top kontra atak sonrası Liverpool'un kalesine gol olarak döndü. Valencia'nın sağdan getirdiği ve ortaya çıkardığı topa Wayne Rooney sert ve düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.

MATA OFSAYT TARTIŞMALARI GÖLGESİNDE ATTI

Manchester United, Juan Mata'nın 40. dakikada attığı golle Liverpool karşısında farkı 2'ye çıkardı. Ashley Young'un sağ kanattan içeri kavisli şekilde yaptığı ortaya Van Persie dokundu. Van Persie dokunduğu sırada ofsayt pozisyonunda olan Mata, hakem bayrak kaldırmayınca topu kafasıyla ağlara gönderdi ve takımını 2 farklı öne taşıdı.

RVP PERDEYİ KAPATTI!

İkinci yarıda Liverpool adına gole yaklaşan isim yine Sterling oldu. Genç golcü bu pozisyonlarda kaleci De Gea'ya takıldı. yine böyle bir atağın devamında atağa çıkan Manchester United, Mata'nın pasında Van Persie'yi topla buluşturması sonucu Hollandalı yıldız, sol ayağıyla kaleciyi avladı ve skoru 3-0'a getirdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler