SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Messi'yi ölüm döşeğinde...

Lionel Messi’nin, geçtiğimiz yıl Barcelona'dan ayrılmak istediği, ancak buna son anda ölüm döşeğindeki Tito Vilanova'nın engel olduğu ortaya çıktı.

Lionel Messi’nin, Ole gazetesine verdiği röportaj İspanyol basınında yankılanmaya devam ediyor.

Arjantinli yıldızın kariyerini Barcelona’da sonlandırmak istediğini söylerken ayrılabileceği yönünde de açık kapı bırakması tartışmaları da beraberinde getirdi. Yaşadığı mahkeme şoku, takımda sevdiği isimlerin birer birer gitmesi ve aldığı her ödülün ardından yapılan karalama kampanyalarından bıktığı iddia edilen Messi’nin geçtiğimiz yıl da ayrılmak istediği ancak buna son anda ölüm döşeğindeki Tito Vilanova’nın engel olduğu belirtildi. Ölümünden önce Messi’yi görmek isteyen Vilanova’nın, Arjantinli yıldızla konuşarak kararsızlığını giderdiği ve kalması yönünde ikna ettiği ortaya çıktı.

Messi’nin bu röportajından sonra İspanyol ve Katalan basınında ilginç iddialar da peşi sıra gelmeye başladı. Katalan basının önde gelen gazetelerinden Mundo Deportivo, İspanyol televizyonlarını ve gazetelerini eleştirirken, hepsinin tek bir ağızdan; “Messi kulübü terk etmeye karar verdi” şeklinde olayı yorumlamasının doğru olmadığını yazdı.

Bir diğer iddia ise Messi’nin kulüpten ayrılacağı ve Barcelona’nın yerini Cristiano Ronaldo ile dolduracağı yönünde oldu. Bu iddia çok fazla inandırıcılık taşımasa da Katalan ekibinin Ronaldo için 80 milyon pound ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

AS gazetesi ise bugün yayınladığı bir haberle Messi’nin gideceği yönündeki açıklamaların yeni olmadığını daha öncede benzer bir şekilde Barcelona’yı gitmekle tehdit ettiğini yazdı. Messi’nin 6 ay önce kulüp başkanı Bartemou ile konuştuğu ve “ben burayı seviyorum. Ancak bana inanmıyor ve burada olmamı istemiyorsanız gidebilirim. Sorun değil” dediği iddia edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler