SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne yaptın sen Lucescu?

Ukrayna futbolu dün son derece ilginç görüntülere sahne oldu. Başrolde ise Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu vardı. Milli arayı boş geçirmek istemeyen aynı kentin iki takımı, Shakhtar Donetsk ile Olimpik Donetsk özel maçta karşı karşıya geldi.

Kiev'de oynanan karşılaşmanın 39. dakikasında oyun sertlik nedeniyle gerildi, o ana kadar üç sarı kart çıktı. İki takım oyuncularının sinirleri gerilirken, Shakhtar çalıştırıcısı Mircea Lucescu birden sahaya daldı. Sağa sola bağırıp çağıran Rumen hoca, takımını sahadan çekerek hakemlerden maçı sonlandırmasını istedi.

Shakhtar teknik direktörü, maçın iptal edilmesinin hocaların ortak kararı olduğunu söylese de, Rumen basını "Skandal", "Lucescu maçı iptal ettirdi" ve "Ne yaptın Lucescu?" başlıklarıyla, sahaya girerek karşılaşmayı sonlandıranın Mircea Lucescu olduğunu duyurdu ve görüntüleri okuyucularına sundu.

"Saldırganlık sürekli artıyordu"

Lucescu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Olimpikli futbolcular sanki Ukrayna liginde bir kader maçı oynuyormuşuz gibi davranıyorlardı. Ancak bu sadece bir hazırlık maçıydı. Sahadaki saldırganlık her geçen dakika artıyordu. Bizim oyuncular da aynı şekilde karşılık vermeye başladılar. Ciddi sakatlıklar yaşanabilirdi. Birilerinin bunu durdurması gerekiyordu" dedi.  

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler