SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiltere'de tarihi maç

İngiltere Premier Ligi'nde bugün oynanan Manchester-City karşılaşması müthiş bir mücadeleye sahne oldu. City'nin 5-1 kazandığı maçta 4 penaltı, 1 de kırmızı kart vardı. 

İngiltere Premier Ligi'nin 8. haftasında Manchester City ile Tottenham karşı karşıya geldi. Etihad Stadı'nda oynanan mücadele 4-1 ev sahibi Manchester City'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Manchester City'e galibiyeti getiren golleri 13, 20 ve 68'de penaltıdan, 75'de Sergio Agüero attı. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi olan Tottenham'ın tek sayısı ise 15. dakikada Christian Eriksen'den geldi.

İKİ PENALTI KAÇTI

Mavi beyazlıların bütün gollerini Aguero atarken (Dk.13, 20 penaltı, 68 penaltı ve 75) aynı futbolcu, 32. dakikada kullandığı penaltıda kaleciyi geçemedi. Tottenham'da ise Roberto Soldado 62. dakikada bir penaltıdan faydalanamadı.

Tottenham'ın Arjantinli stoperi Federico Fazio ise 67. dakikada hakem Jonathan Moss'tan direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

MAÇTAKİ 21 FAULÜN 4'ÜNDE PENALTI OLDU

Manchester City, maç boyu yüzde 62 ile topa sahip olurken, maçtaki toplam 21 faulün 4'ünün penaltıya sebebiyet vermesi ilginç bir durum oluşturdu. Ayrıca, Manchester City takımının kaleye çektiği 19 şuttan 11'ini çerçeveyi bulması etkileyici bir sonuç ortaya çıkardı.

TOTTENHAM 11 PUANDA KALDI

Bu sonucun ardından Manchester City puanını 17'ye yükseltirken, Tottenham 11 puanda kaldı. Manchester City, gelecek hafta Londra'da West Ham'a konuk olacak. Tottenham ise iç sahada kuzey takımı Newcastle United ile karşılaşacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler