SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İspanya'da Arda'ya milli şok

Atletico idmanına teknik direktör Simeone damga vurdu. Arjantinli hoca, milli takımlardan yorgun dönen oyunculara bağırıp çağırdı. 

Milli takımdan dönerek kulübüne katılan Arda Turan bu sabah idmanında neye uğradığını şaşırdı.

Skorer'in haberine göre; Ay-yıldızlı forma ile Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarında forma giyen, bu karşılaşmalarda alınan kötü sonuçların ardından morali bozuk olarak İspanya'ya dönen oyuncu dün itibariyle idmanlara çıkmaya başladı.

Ancak bugünkü idman Arda ve arkadaşlarının moralini bozdu. Teknik Direktör Diego Simeone oyuncuların çalışmalarından memnun olmazken birden idmanı durdurdu ve "Biriniz yorgunsunuz, diğeriniz koşmuyor" diyerek oyuncularına bağırmaya başladı. Arjantinli teknik adamın özellikle milli aradan yorgun dönen oyunculara sinirlendiği ve "Milli takımlar beni ilgilendirmiyor. Beni Atletico ilgilendiriyor" diyerek fırça attığı ifade edildi.

Arda ilk 11'de

Pazar günkü Espanyol maçı öncesinde deneyimli çalıştırıcının kafasındaki ilk 11'i de şekillendirmeye başladığı ifade edildi. İdmanda Simeone'nin Moya, Juanfran, Gimenez, Godin, Ansaldi, Mario, Gabi, Koke, Arda, Mandzukic ve Raul Garcia 11'ini tercih ettiği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler