SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fransız yıldızdan şok karar

Manchester City'nin Fransız futbolcusu Samir Nasri, Milli Takım kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.

Fransa'nın 2014 Dünya Kupası kadrosunda yer almayan 27 yaşındaki futbolcu, kararına gerekçe olarak teknik direktör Didier Deschamps’ı gösterdi.

Nasri, bu kararı almasındaki en büyük sebebin Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps ile aralarında yaşanan gerginlik olduğunu söyledi. Milli takımda huzur bulamayacağını vurgulayan Nasri, "Deschamps milli takımın başında olduğu sürece kadroya giremeyeceğim. O takımda yer almak da istemiyorum. Ne zaman milli takıma gitsem birçok sorunla karşılaşıyorum. Bunlarla uğraşmak istemiyorum. Yalnızca kulüp kariyerime odaklanacağım" ifadelerini kullandı.

Didier Deschamps, 2014 Dünya Kupası kadrosunda Nasri'ye yer vermemişti. Bunun üzerine Nasri'nin kız arkadaşı, Deschamps'ı bu kararından ötürü eleştirmiş Fransız teknik direktör ise konuyla ilgili dava açmıştı.

Milli takım formasını 41 kez giyen Samir Nasri, 2010 Dünya Kupası'nda da teknik direktör Raymond Domenech tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Daha önce Didier Drogba, Philipp Lahm, Xavi Hernandez, Steven Gerrard, Karagounis, Yobo, Ibricic de milli takımı bıraktıklarını açıklamışlardı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler