SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaka, Orlando City'de

Serie A ekiplerinden Milan'la yollarını ayıran Kaka, Amerika 1. Lig ekiplerinden Orlando City'e transfer oldu.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Milan'da forma giyen Brezilyalı Kaka, Amerikan Ulusal Futbol Ligi (MLS) takımlarından Orlando City ile sözleşme imzaladı.

Orlando City Kulübü'nden yapılan açıklamada, Milan ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcu ile sözleşme imzalandığı duyuruldu.

MLS'e 2015 yılında dahil olacak Orlando City'nin, Kaka'yı bu tarihe kadar 6 aylığına futbola başladığı Brezilya'nın Sao Paulo takımına kiralaması bekleniyor. Sao Paulo Kulübü Asbaşkanı Ataide Gil Guerreiro, ülke basınına yaptığı açıklamada, iki aylık görüşmelerin ardından Kaka ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, oyuncu ile Orlando City arasındaki prosedürlerin tamamlanmasının ardından transferin resmileşeceğini kaydetti.

Futbolculuk kariyerine 2001 yılında Sao Paulo'da başlayan Kaka, iki yıl sonra Milan'a transfer olmuştu. 2009-2013 yıllarında İspanya'da Real Madrid forması giyen başarılı futbolcu, geçen sezonu Milan'da geçirmişti. Kaka, Brezilya Milli Takımı'nda ise 87 maçta 29 gol kaydetti. 

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler