SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Messi ve Ronaldo'nun Soma mesajı

Ronaldo ve Messi Soma'da meydana gelen kaza sonucunda ölen maden işçileri için mesaj yayınladı.

Dünya futbolunun en iyi futbolcuları arasında gösterilen C.Ronaldo Soma maden faciası için Facebook'tan duygularını yazdı.

Ronaldo'nun Soma mesajı

Dünya futbolunun en iyi futbolcuları arasında gösterilen C.Ronaldo Soma maden faciası için Facebook'tan duygularını yazdı.

Portekiz Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in vazgeçilmezi olan Cristiano Ronaldo 81 milyon takipçili resmi Facebook hesabından Soma'daki maden faciasıyla ilgili bir mesaj paylaştı.

"Kalbim, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin aileleriyle... Dualarım da hala içerde olup kurtarılmayı bekleyen işçilerle..." mesajını yazan C.Ronaldo bu mesajıyla üzüntüsünü paylaştı.

Messi'nin Soma mesajı

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi de, Soma'da yaşadığımız facia için bir taziye mesajı yayınladı ve hayatını kaydeben madencilerimizin ailelerine, İngilizce ve Türkçe olmak üzere, 2 dilde başsağlığı mesajı yolladı.

İşte Messi'nin Türkçe paylaştığı mesaj:

"Manisa’da meydana gelen maden kazası sebebi ile vefat eden madencilerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Umarım içeride kalan madenciler bir an önce kurtarılır. Kalbim kazadan etkilenen herkesle birlikte…"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler