SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mourinho: "İspanya'da Real Madrid'i.."

Chelsea'nin patronu Jose Mourinho, geçtiğimiz yaz Santiago Bernabeu'dan ayrılmasına rağmen hala Real Madrid'i desteklediğini söyledi.

Portekizli çalıştırıcının geçmişinde iki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor. Real Madrid ile ilk yılında Kral Kupası'nı ardından ikinci yılında La Liga'yı kazanan Mourinho, geçtiğimiz dönemde takımı tarafından ihanete uğradığını söylediği iddia edilmişti.

Vicente Calderon'da Atletico Madrid ile karşılacak Chelsea cephesinde Mourinho, İspanya'da hala Real'in destekçisi olduğunu, "İspanya'da kulübüm her zaman Real Madrid olacak. Onlar şampiyonluk kazandığında bu beni sevindirir." sözleriyle ifade etti.

Geçtiğimiz yıl Real Madrid'i çalıştırırken, Atletico Madrid ile Kral Kupası finalinde karşılaşmış ve 99. dakikada Miranda'nın golüyle sahadan 2-1 yenik ayrılmıştı.

Mourinho, Atletico hakkında analizlerinin sorulması üzerine şu ifadelerde bulundu: "Ben rakibimizin kalitesini konuşmak için burada değilim. Bu konuşmayı zaten oyuncularımla yaptım."

Rakibine saygı gösterdiğini ifade eden Portekizli teknik adam, "Hiçbir takım Şampiyonlar Ligi'nde iyi olmadan yarı finale kadar yükselemez. Bu seviyede istisnasız çok iyi olmak zorundasınız. Onlara saygı duyuyorum. Atletico'yu iyi çalıştık ve analiz ettik. Atletico'nun benim görüşüme göre nasıl bir takım olduğu konusuna girmeyeceğim." dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler